Brutális lett az új Q7?

 852967248dd3e6cb3942a1fe6af42945_l.jpg

A komoly extraköltségek ellenére az Audinál úgy döntöttek, hogy áttervezik a Q7 legújabb generációját, mivel az túl brutális lett.

 Várni kell az Audi Q7 következő generációjára, mivel a német autógyárnál az újratervezés mellett döntöttek. A menedzsment azt követően határozott a cirka 58 milliárd forintba kerülő művelet mellett, hogy megnézte és többsége „túlságosan brutálisnak” találta az elkészült formaterveket.

 Hogy túl sok időt ne veszítsenek, az Audinak ezért rohamtempót kell diktálnia, így a rajongóknak még egy ideig biztosan várniuk kell a folytatásra.

 A mintegy 195 millió eurós költség azonban azt is jelzi, hogy nem pusztán egyszerű formatervről van szó, sokkal inkább egy komoly fázisban járó szakasznál kellett megálljt parancsolni. Sokan valószínűsítik azt, hogy az Audinál az utolsó pillanatban döntöttek az áttervezésről, és az új karosszéria-elemekhez minden bizonnyal új gépeket is kérni kellett a beszállítóktól.

 Azt egyelőre nem tudni, hogy az új modell bemutatójára mennyit kell még várni, de az már biztosnak tűnik, hogy a kínos fiaskóban komoly szerepe lehetett a nyáron elküldött kutatási és fejlesztési igazgatónak, Wolfgang Dürheimnek is. 

Címkék: audi q7