Lamborghinit ajándékoztak a rendőrségnek

0dc247c07eee71a72cf9409729fb3455_l.jpg

Egy telekommunikációs cég Lamborghinit ajándékozott a Los Angeles-i rendőrségnek a hatékonyabb bűnüldözés érdekében.

Valószínűleg kevés ajándéknak örültek a Los Angeles-i rendőrség tagjai annyira, mint annak a fényhidas Lamborghini Gallardónak, amellyel az egyik telekommunikációs cég ajándékozta meg őket a napokban.

A rendőrautónak elképesztően drága és túlságosan szép Lamborghini viszont hiába parádés kocsi, az embernek nincs szíve „csatába küldeni". Valószínűnek tartjuk, hogy a leszorításos autós üldözésekkor nem ezt a modellt szeretnék majd használni az illetékesek, ráadásul a fenntartás sem épp olcsó mulatság, ha az LAPD-nél a napi használat mellett döntenek.

Nagyobb az esélye annak, hogy Gallardo ezért nem az utakra kerül majd a Chevy-k és a Fordok mellé, hanem testhez állóbb feladattal látják el. A Lamborghini ugyanis különféle eseményeken fogja képviselni a Los Angeles-i rendőrséget, ahol majd kedvükre parádézhatnak az autóval a szerencsés illetékesek. Az első ilyen rendezvény a hamarosan sorra kerülő repülőnap lesz, azonban a hírek szerint már hónapokra előre le van kötve a darab minden hétvégéje.

Az LAPD tehát tényleg minden fronton igyekszik szolgálni. Persze a modell szerelmeseit ez nem vigasztalja, hiszen alig fél éve történt, hogy a márka bejelentette a rossz hírt, miszerint nem gyárt többet a Gallardóból, és tíz év után leveszik a pallettáról a típust.

Címkék: lamborghini